Så lägger du in en protokoll från tidigare bolagsstämmor
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att skapa och hålla en bolagsstämma och skriva dess protokoll i vår plattform är enkelt. Men hur gör man om man skrivit protokollet utanför vår plattform?

Inför en Due-diligence är det bra om man kan ha alla relevanta dokument på ett ställe, vår plattform syftar till det, alltså även dokument som inte skapats i vår plattform. Så vi har gjort det enkelt att i efterhand lägga in sådana bolagsstämmoprotokoll.

Börjar med att skanna protokollet.

Gå sedan till menyn “Styreseportal” och undermenyn “Bolagsstämmor”:

I förteckningen över alla bolagsstämmor (endera de som är inplanerade eller protokoll för de som redan har varit), klicka på "Ladda upp gammalt möte" och välj sedan om protokollet gäller för en ordinarie eller extra bolagsstämma:

Välj sedan bolagsstämmoprotokollet som ska laddas upp samt uppge därefter mötesinformation och även typ av möte. Observera att du här även kan ange "Per Capsulam":

När protokollet är uppladdat, kan du också ladda upp bilagor:

När du är klar, ser du det uppladdade mötesprotokollet, i listan:

Observera att det ovan även gäller för styrelsemötesprotokoll vilket istället laddas upp i undermenyn "Styrelsemöten".