Att ändra ett protokoll som man redan börjat signera digitalt
Att ändra ett protokoll som man redan börjat signera digitalt
Niklas Rudemo avatar
Skrivet av Niklas Rudemo
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland händer det att man behöver göra ändringar i ett styrelse- eller bolagsstämmoprotokoll, som man redan har påbörjat/avslutat digital signering för.

Då går man in i respektive protokoll och klickar på kugghjulet för att göra ändringar i protokollet:

Då öppnas steg-för-steg-guiden för det tidigare protokollet och man kan göra de ändringar man önskar för att till slut komma fram hit (se nedan). Det uppdaterade protkollet är gulmarkerat. Genom att klicka på de tre punkterna och sedan välja "Generera om protokollet" kan man starta en ny digital signering/signering: